Asbestipurku

Ammattitaitoiset asbestisaneeraukset Kuopion seudulla

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy toteuttaa asbestipurkutyöt ammattitaidolla Kuopion seudulla. Asbestityöt tulee toteututtaa aina ammattilaisella, sillä kyse on terveydelle vaarallisesta haitta-aineesta. Meiltä saat homepurkuun liittyvät toteutukset. Kerro kohteestasi, kartoitamme tilanteen ja annamme lisätietoa urakan etenemisestä.

Miten saat asbestityöt aluille?
Soita numeroon: 040 572 8080

Mitä asbesti on?

Asbesti on silikaattimineraalia, joka pölyää käsiteltäessä. Hienojakoinen ja pieni asbestikuitu läpäisee hengityselinten suojamekanismit ja varastoituu pysyvästi keuhkoihin aiheuttaen syöpää. Asbestia on käytetty yleisesti rakennusmateriaaleissa aina 1920-luvulta vuoteen 1994, jolloin sen käyttö kiellettiin.

Missä asbesti piilee?

Rakennuslevyt, muovimatot, maalit, putkieristeet, ruiskutuseristeet, ilmastointieristeet, ovet ja kattomateriaalit saattavat sisältää haitallista asbestia. Moni rakennusmateriaali sisältää salakavalasti asbestia, joten asbestikartoitus tulee teettää ennen saneeraukseen ryhtymistä.

Meiltä myös homepurkutyöt

Toteutamme tarvittaessa myös homepurkuun liittyvät toteutukset. Homepurkutöiden menetelmät kulkevat pääpiirteittäin samoin kuin asbestipurkutöissäkin. Tehokas osastointimenetelmä takaa sen, että homeitiöt ja mikrobit eivät leviä muihin tiloihin. Varsinaisten homepurkutöiden jälkeen varmistetaan vielä, että kaikki on varmasti puhdasta. Käsittely desinfiointiaineella viimeistelee toteutuksen.

Ota yhteyttä – toteutamme turvallisesti!

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy toteuttaa asbestipurkutyöt Kuopion seudulla kaikissa tarvittavissa kohteissa. Kotitalouden on mahdollista hyödyntää kotitalousvähennystä työn osuudessa. Katso tarkemmat yhteystietomme»

Yhteystiedot

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy

Nilsiäntie 4

73300 NILSIÄ

NILSIÄ

040 572 8080

info@karakennus.fi

www.karakennus.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse