Laadukkaat rakennus- ja saneerauspalvelut kohteeseen kuin kohteeseen

Laadukkaat rakennus- ja saneerauspalvelut kohteeseen kuin kohteeseen

Laadukkaat rakennus- ja saneerauspalvelut kohteeseen kuin kohteeseen

Uudisrakentaminen

Talon pohjatyöt, uudisrakentaminen ja muut rakennuspalvelut laadukkasti Kuopion seudulle

Uudisrakentaminen on meidän erikoisalaamme, ja me teemme sen aina asiakkaittemme tarpeen muukaan. Toteutamme uudisrakennuksen alusta loppuun saakka, saat meiltä esimerkiksi kaivuutyöt ja maansiirrot ammattitaidolla omakotitaloihin ja autotalleihin. Valmista tulee kattotöitä myöten. Olemme tehneet lukuisia uudisrakennuskohteita myös rakennusliikkeiden alihankintakumppaneina.

Palveluhimme kuuluuvat myös hirsitalojen kasaukset ja rakennusten pohjatyöt. Työskentelemme säntillisesti, oikeaoppisia työmenetelmiä sekä nykyaikaisia työvälineitä käyttäen.

Miten saat rakennuspalvelumme paikalle?
Soita numeroon: 040 572 8080

Kattotyöt uudisrakennuksiin

Kun tilaat kattotyöt omakotitaloon, piha-rakennuksiin tai vaikkapa taloyhtiöösi, saat rahoillesi hyvää vastinetta. Ammattitaitoisesti toteutetut kattotyöt pitävät pintansa pitkään. Kokeneet kattomiehemme toteuttavat viimeistellyn ja huolellisen kattorakenteen viimeisintä yksityiskohtaa myöten.

Uudisrakenteet kustannustehokkaasti

Kokeneena uudisrakentamisen ammattilaisena Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy tuottaa sujuvaa palvelua sekä kustannustehokkaita ratkaisuja laadukkuudesta tinkimättä. Saat meiltä kaiken tarpeellisen uudisrakentamiseen liittyen Pohjois-Savon alueelle. Katso tarkemmat yhteystiedot »
 

Yhteystiedot

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy

Nilsiäntie 4

73300 NILSIÄ

NILSIÄ

040 572 8080

info@karakennus.fi

www.karakennus.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse