Huoneistoremontti ja muut palvelut

Huoneistoremontti ja saneerauspalvelut Kuopion seudulla

Remonttipalvelu Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy toteuttaa huoneisto-, kylpyhuone- ja kattoremontit vankalla kokemuksella. Voit tilata remonttipalvelumme laajalle alueelle Pohjois-Savoa. Olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita kohteita muun muassa Iisalmen, Siilinjärven, Tuusniemen, Kaavin, Suonenjoen, Rautalammen, Tervon, Pielaveden ja Lapinlahden alueella. Kerro kohteestasi, annamme mielellämme lisätietoa!

Miten saat remonttipalvelumme paikalle?
Soita numeroon: 040 572 8080

Huoneistoremontti

Kun asunnossa on aika tehdä kunnonkohotus, ovat remonttimiehemme omiaan toteuttamaan tarvittavan urakan. Teemme huoneistoremontit lattiaa, seiniä, kattoa ja listoja myöten. Meiltä sujuvat myös maalaus- ja tapettityöt huolitellusti.  

Kylpyhuoneremontti

Meillä on tarvittavat VTT:n sertifikaatit, joten toteutamme kylpyhuoneremontit turvallisesti kaikkine työvaiheineen. Näiden toteutuksien perään ei tarvitse heti arvuutella, sillä toteuttamamme kylpyhuoneremontit ovat aina viimeisen päälle turvallisesti tehtyjä.

Kattoremontti

Toteutamme niin uudiskohteiden kattotyöt kuin saneerauskohteissa tarvittavat remontit. Kattoremonttia ei kannatta odotuttaa, sillä seuraukset näkyvät hyvin pian rakenteissa ja pinnoissa kosteusvaurioina. Toteutamme tarvittavat kattotyöt edullisesti, mutta tarkkaa huolellisuutta vaalien.

Ota yhteyttä – toteutamme remonttipalvelut edullisesti!

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy:n remonttipalvelu toimii kohteessa kuin kohteessa Pohjois-Savon alueella. Katso tarkemmat yhteystiedot »

Yhteystiedot

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy
Nilsiäntie 4
73300
NILSIÄ
www.karakennus.fi
Nilsiäntie 4, Nilsiä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


  • Luotettava Kumppani