Laadukkaat rakennus- ja saneerauspalvelut kohteeseen kuin kohteeseen

Laadukkaat rakennus- ja saneerauspalvelut kohteeseen kuin kohteeseen

Laadukkaat rakennus- ja saneerauspalvelut kohteeseen kuin kohteeseen

Saneeraus huoneistolle Kuopiossa ja Pohjois-Savossa vankalla kokemuksella

Remonttipalvelu

Edullista remontti- ja saneerauspalvelua Kuopion seudulla

Remonttipalvelu Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy toteuttaa huoneisto-, kylpyhuone- ja kattoremontit vankalla kokemuksella. Voit tilata remonttipalvelumme laajalle alueelle Pohjois-Savoa. Olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita kohteita muun muassa Iisalmen, Siilinjärven, Tuusniemen, Kaavin, Suonenjoen, Rautalammen, Tervon, Pielaveden ja Lapinlahden alueella. Kerro kohteestasi, annamme mielellämme lisätietoa!

Miten saat remonttipalvelumme paikalle?
Soita numeroon: 040 572 8080

Huoneistoremontti

Kun asunnossa on aika tehdä kunnonkohotus, ovat remonttimiehemme omiaan toteuttamaan tarvittavan urakan. Teemme huoneistoremontit lattiaa, seiniä, kattoa ja listoja myöten. Meiltä sujuvat myös maalaus- ja tapettityöt huolitellusti.  

Kylpyhuoneremontti

Meillä on tarvittavat VTT:n sertifikaatit, joten toteutamme kylpyhuoneremontit turvallisesti kaikkine työvaiheineen. Näiden toteutuksien perään ei tarvitse heti arvuutella, sillä toteuttamamme kylpyhuoneremontit ovat aina viimeisen päälle turvallisesti tehtyjä.

VALESOKKELITYÖT, TALOJEN KENGITYKSET SEKÄ RAKENNUSTEN PURUT 

Meiltä voit tilata myös valesokkelityöt, talojen kengitykset sekä rakennusten purut. Kengityksellä saamme tehokkaasti korjattua valesokkelia eli maanvaraista perustusta. Nykyisin riskirakenteena pidetty valesokkeli löytyy monista vanhoista 1970- ja 1980-luvuilla rakennetuista rivi- ja omakotitaloista. Korjaamalla valesokkelia pystymme sekä tukemaan talon rakenteita että parantamaan sisäilman laatua. 

Kattoremontti 

Toteutamme niin uudiskohteiden kattotyöt kuin saneerauskohteissa tarvittavat remontit. Kattoremonttia ei kannatta odotuttaa, sillä seuraukset näkyvät hyvin pian rakenteissa ja pinnoissa kosteusvaurioina. Teemme tarvittavat kattotyöt edullisesti, mutta tarkkaa huolellisuutta vaalien.

Miten kattoremonttisi etenee? Kokenut ammattilaisemme tulee paikan päälle ja arvioi kattosi kunnon. Kartoituksen jälkeen tiedämme, mitä katolle kannattaa tehdä kussakin tilanteessa. Kerromme millaisia toimenpiteitä katon hyvään kuntoon saattaminen teetättää ja onko jotain sellaista, jota ei ole tarpeen tehdä. Muotoilemme yhdessä parhaan mahdollisen etenemistavan kustannukset huomioiden. Huolellisesti tehty kattoremontti, hyviä kattomateriaaleja käyttäen, takaa kestävän ja huolettoman toteutuksen vuosiksi eteenpäin.

Koska viimeksi puhdistit kattosi? Säännöllinen katon huolto ja puhdistus pidentää suurempitöisten kattoremonttien aikaväliä. Katon pitäminen puhtaana sammaleesta ja muista epäpuhtauksista pitää katon pinnan hyvänä ja valmiina vastaanottamaan tuisketta ja tuiverrusta.

Ota yhteyttä – toteutamme remonttipalvelut edullisesti!

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy:n remonttipalvelu toimii kohteessa kuin kohteessa Pohjois-Savon alueella. Katso tarkemmat yhteystiedot »

Yhteystiedot

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy

Nilsiäntie 4

73300 NILSIÄ

NILSIÄ

040 572 8080

info@karakennus.fi

www.karakennus.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse